Tedenska smuka v FRANCIJI

Smučišči VARS & RISOUL

Residenca PRA SAINTE MARIE (z notranjim bazenom)

15.-22.01.2022 373 €/os (prevoz+7dni apartma+6dni smuč.karta)

 

   Smučišče VARS & RISOUL  nadmorska višina od 1.650 m do 2.550 m in 185 km smučarskih prog.

 

Residenca PRA SAINTE MARIE se nahaja v smučarskem predelu Vars Sainte Marie ob sedežnici in olimpijski progi. Residenca PRA SAINTE MARIE predstavlja apartmajsko hišo v sklopu katere je tudi manjši SPA center z notranjim ogrevanim bazenom in parne kopeli (vključeno v ceno). V kraju SAINTE MARIE se nahajaja manjša trgovina s prehrano. Do 3 km oddaljenega kraja Vars Les Claux, kjer je večina ostalih trgovin in namestitev vas popelje brezplačen skibus.

 

Gostom so v rezidenci na voljo udobni dvo- in tro-sobni apartmaji za 2-6 oseb. V vsakem apartmaju je opremljena kuhinja (kuhalne plošče, hladilnik, mini pečica in pomivalni stroj), kopalnica (kad ali tuš), ločen WC, omara za shrambo smuči in sat.TV (doplačilo), internetni dostop v apartmaju Wi-Fi na voljo proti doplačilu. V ceno namestitve je vključena posteljnina, brisače doplačilo 9 eur/os. Ob prihodu se poravna kavcija v višini 300 eur/apartmaju in je povratna in se povrne ob odhodu, v kolikor ste apartma zapustili nepoškodovan in ste poravnali vse plačljive storitve v objektu. Končno čiščenje zajeto v ceno razen kuhinje in posode

 

Apartma T2 (2-4 osebe) – 32 m²- dvosobni apartma za 2-4 osebe : 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, ločen wc, balkon.

Apartma T3 (4-6 oseb) – 41 m²: trosobni apartma za 4-6 oseb : 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, 1 x kabinet z nadstropno posteljo , kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, ločen wc, balkon.

 

Avtobusni prevoz +

 

7 dni najem apartmaja +

 

6 dnevna smuč.vozovnica

 

za smučišči

 

VARS in RISOUL

 

Residenca PRA SAINTE MARIE (kraj Vars Sainte Marie)
Apartma T2 (2- 4 osebe) 4 osebe v apartmaju 373 €/os

3 osebe v apartmaju 412 €/os

2 osebi v apartmaju 489 €/os

Apartma T3 (4 – 6 oseb) 6 oseb v apartmaju 373 €/os

5 osebe v apartmaju 397 €/os

4 osebe v apartmaju 431 €/os

POPUST na osebo brez smučarska karte -100 eur/os
Kavcija za apartma 300€/apartmaju (plačilo na avtobusu)
Turistična taksa 1,50 eur/osebi na dan (plačilo na avtobusu)

Neobvezna doplačila: brisače 9 eur/os, internetna povezava 20 eur za eno IP številko, riziko odpovedi aranžmaja 4 % od celotnega zneska, dodatno zavarovanje z asistenco za tujino 7,48 eur/os (skupinsko)

Predviden odhod – petek 14.01.2022 ob 22.00 uri Sv. Trojica (parkirišče LEŠNIK & ZEMLJIČ), 22.20 AP  Lenart, ob 23.00 uri glavna AP Maribor (Mlinska). Sledila bo prijetna vožnja v smeri Celja – Ljubljane – Fernetičev (možni vstopi tudi ob poti) –  Milano – Torino – Oulx – mimo Sestriera v Francijo do Briancona, kamor bomo prispeli okrog poldneva. V nakupovalnem centru v Brianconu bomo naredili postanek cca. 1 uro za nakup hrane,  pijače in drugih stvari, ki jih bomo potrebovali v prihodnjem tednu (cene približno enake našim). Nadaljevanje poti do smučišča VARS (cca. 1 ura vožnje) in namestitev v apartmaje.

V kolikor se boste odločili za smučanje, vas prosimo, da nas čim prej pokličete na tel030/300-138 in si rezervirate željeni apartma in mesto na avtobusu, saj smo zakupili le določno število apartmejev, pa tudi število mest na avtobusu je omejeno. Za francoska smučišča bo najverjetneje prihodnje leto potrebno izpolnjevati PC pogoj.  Prijave sprejemamo do 10.12.2021 oz. do zapolnitve mest. Ob prijavi plačate akontacijo 100 €/osebi.

 

                                          Želimo vam lepe in prijetne smučarske počitnice!