Residenca CHALETS DES RENNES in L’ALBANE (v mestu VARS)

 

Smučišče VARS & RISOUL  nadmorska višina od 1.650 m do 2.550 m in 185 km smučarskih prog.

Apartmajska rezidenca CHALETS DES RENNES se nahaja na mirni lokaciji v zgornjem delu naselja Vars les Claux ob novi žičniški napravi Fontbonne. Od središča naselja je oddaljena 400 metrov, do najbližjih trgovin in restavracij pa 250 metrov.

Apartmajska rezidenca ALBANE leži v neposredni bližini smučišča v Varsu. Sodoben in moderno urejen objekt leži na mirni lokaciji obdan z borovim gozdom in čudovitim razgledom na slikovito okolico. Ob normlanih snežnih razmerah brez težav pripnete ali odpnete smuči pri vhodu rezidence in se mirno podate na smučarske strmine. V rezidenci imate omogočen brezplačen dostop do zunanjega ogrevanega bazena, ki je odlična priložnost za sprostitev po aktivnem dnevu na smučeh. V večernem času se lahko družite v skupnem prostoru, kjer imate na voljo udobne fotelje, biljard mizo in igralni kot za najmlajše.

Gostom obeh rezidenc je na voljo uporaba shrambe za smučarsko opremo. Dostop do brezžične internetne povezave (Wi-Fi) je omogočen tako na recepciji kot v apartmajih.

Residenca CHALET DES RENNES:

Apartma T2 (2-4 osebe) – 32 m²- dvosobni apartma: 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, wc, balkon.

Apartma T3 (4-6 oseb) – 46 m²: trosobni apartma: 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, 1 x kabinet z nadstropno posteljo , kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, ločen wc, balkon. Apartma je v dveh nadstropjih (duplex). Razporeditev prostorov v dvonadstropnem apartmaju lahko nekoliko odstopa od opisa, saj v rezidenci obstaja več takih apartmajev z različno razporeditvijo prostorov.

 Residenca L’ALBANE:

Apartma T2 (4-5 oseb) – 31 m²- dvosobni apartma: 1 x dnevni prostor z izvlečno posteljo (za 2 osebi) in kavč (za 1 osebo), 1 x soba z dvojno posteljo, kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, wc, balkon.

 

Residenca CHALET DES RENNES (kraj VARS) – apartma T2(2-4os)-550 €, T3(4-6os)-792 €
Residenca L’ALBANE (kraj VARS) – apartma T2(4-5 oseb)-750 €
Smučarska karta (6 dnevna) VARS in RISOUL -150 eur/os, avtobusni prevoz 150 eur/os
Kavcija 300€ po apartmaju, turistična in administrativna taksa 15,000 eur/osebi (ob prevzemu apartmaja)

 

Neobvezna doplačila: riziko odpovedi aranžmaja 4,5 % od celotnega zneska, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco za tujino cca. 10,13 eur/os (skupina nad 10 oseb)

Predviden odhod – petek 06.01.2023 ob 22.00 uri Sv. Trojica (parkirišče LEŠNIK & ZEMLJIČ), 22.20 AP  Lenart, ob 23.00 uri glavna AP Maribor (Mlinska). Sledila bo prijetna vožnja v Francijo do Briancona, kamor bomo prispeli okrog poldneva. V nakupovalnem centru v Brianconu bomo naredili postanek za nakup hrane,  pijače in drugih stvari, ki jih bomo potrebovali v prihodnjem tednu (cene približno enake našim). Nadaljevanje poti do smučišča VARS (cca. 1 ura vožnje) in namestitev v apartmaje.

 

V kolikor se boste odločili za smučanje, vas prosimo, da nas čim prej pokličete na tel030/300-138 in si rezervirate željeni apartma in mesto na avtobusu, saj smo zakupili le določno število apartmajev, pa tudi število mest na avtobusu je omejeno. Prijave sprejemamo do 15.11.2022 oz. do zapolnitve mest. Ob prijavi plačate akontacijo 150 €/osebi.