7 x polpenzion/osebo + AVTOBUSNI PREVOZ

 

 CENA: 490 EUR/osebo v 1/2 sobi

 

Hotel Aurora leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od mesta Mali Lošinj, tik ob Family hotelu Vespera. Prodnata plaža v zalivu Veli Žal je oddaljena pribl. 100 m, skalnata plaža s ploščadmi za sončenje pa pribl. 50 m in je dostopna po gozdni poti in stopnicah.

Hotel se nahaja v borovem gozdu in predstavlja stik sodobnega dizajna, udobnosti in odličnih storitev. Aura Botanical SPA Garden center je urejen v mediteranskem slogu ter ponuja nego telesa, obisk kar 5 različnih savn, sobo za sprostitev, fitnes, lepotne programe, masaže  … Razprostira se na 1500 m², zato se ga splača obiskati. Nekaj mirnih trenutkov zase si lahko privoščite tudi v fitnesu (ločena zgradba). Otroci pa se bodo zabavali z animatorji v Pino miniklubu v sosednjem hotelu Vespera. Tudi na odrasle animatorji niso pozabili, udeležite se lahko športnih programov. Zvečer za vas pripravljajo večerno zabavo, od mini diska, plesnih nastopov do opazovanja neba s teleskopom.

Ob morju lahko srečate ljudi, ki so se v to naravno klimatsko zdravilišče prišli nadihati svežega morskega zraka in uživati v spokojni naravi. V poletni sezoni je na voljo bazen na prostem z morsko vodo, ob katerem so nanizani sončniki in ležalniki, za dodatno sprostitev. V hotelu pa je notranji bazen z morsko vodo in whirpooloma ter otroški bazen, ki je odprt vse leto.

Hotel ima 393 sob, na voljo so tudi večje sobe za družine. Vse sobe so klimatizirane in imajo LCD TV, minibar, brezplačen WiFi in balkon.