PREDBOŽIČNA LJUBLJANA IN ŽIVE JASLICE V POSTOJNSKI JAMI, 26.12.2021

PREDBOŽIČNA LJUBLJANA IN ŽIVE JASLICE V POSTOJNSKI JAMI, 26.12.2021

Postojna, Ljubljana Slovenija

Opis

ODHOD: 7.30 AP Lenart, 8.00 AP Mlinska Maribor

CENA: 55 EUR/osebo pri udeležbi min. 40 oseb v avtobusu

(možnost plačila izleta z BONOM 21)

 

Prijetna vožnja z avtobusom v smeri Celja, Trojan vse do lepo okrašene naše prestolnice Ljubljane. Ob prihodu panoramski ogled mestnih znamenitosti iz avtobusa. Nato se podamo na sprehod po mestu z ogledom najpomembnejših znamenitosti v starem delu mesta (Mestno hišo – baročno stavbo v kateri je sedež mestne občine, Tromostovje, Prešernov trg,…). Nato sprehod mimo Narodno-univerzitetne knjižnice (NUK), ki jo je zasnoval slavni slovenski arhitekt Jože Plečnik. Z ogledi zaključimo na Kongresnem trgu. Nekaj prostega časa in ob dogovorjeni uri nadaljevanje poti proti Postojni. Podali se bomo v svet podzemlja na raziskovanje Postojnske jame, ki z živimi jaslicami, postavljenimi ob petkilometrski turistični poti, predstavlja eno najlepših in enkratnih božičnih doživetij na svetu. Najdaljša turistična jama v Evropi bo spremenjena v praznično pravljico. Svetopisemsko zgodbo bomo doživeli v jamskem okolju in se prepustili edinstvenemu pravljičnemu vzdušju. Voden ogled jame. Ob koncu dneva povratek v Ljubljano, kjer bomo imeli prosti čas za obisk ljubljanskih stojnic, ki se razprostirajo vzdolž Ljubljanice. Lahko se boste ogreli z dobrim kuhanim vinom ali čajem in kupili lep spominek. Ob dogovorjeni uri se zberemo pri avtobusu in odpeljemo v smeri proti domu, kamor prispemo v poznih večernih urah.

Program vključuje:

  • avtobusni prevoz na navedeni relaciji, pogostitev na poti s kavo in rogljički, vstopnina za ogled živih jaslic in voden ogled Postojnske jame, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje in organizacija izleta.

Izlet se izvaja v skladu s priporočili NIJZ: razkuževanje rok, maske, PCT (potrdilo o prebolelosti COVID-19, cepljeni ali testirani)

Program velja kot končno obvestilo!

Vrstni red ogledov se lahko spremeni, v smislu boljše in kakovostnejše izvedbe!

ŽELIMO VAM LEPO PRAZNIČNO VZDUŠJE!

 

Kontaktni podatki

Phone

E-naslov