FRANCIJA-smučarske počitnice na smučišču VARS&RISOUL, 8.-15.1.2022

FRANCIJA-smučarske počitnice na smučišču VARS&RISOUL, 8.-15.1.2022

Briancon, Gap Francija

Opis

Smučišče  VARS & RISOUL  nadmorska višina od 1.650 m do 2.550 m in 185 km smučarskih prog.

Residence Les Chalets des Rennes se nahaja v smučarskem središču Vars ob novozgrajeni žičnici. Residence Les Chalets des Rennes predstavlja sklop apartmajskih hiš novejše izgradnje v sklopu katerih je tudi notranji bazen. V bližini se nahajajo trgovine s prehrano, športne trgovine, bari in restavracije.

Gostom so v rezidenci na voljo udobni dvo-, in trosobni apartmaji za 4-6 oseb. V vsakem apartmaju je opremljena kuhinja (kuhalne plošče, hladilnik, mini pečica in pomivalni stroj), kopalnica (kad ali tuš), ločen WC, omara za shrambo smuči in TV. V ceno namestitve je vključena posteljnina in brisače.

 

Apartma T2 (4 osebe) – 32 m²- dvosobni apartma za 4 osebe : 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, ločen wc, balkon.

Apartma T3 (6 oseb) – 47 m²: trosobni apartma za 6 oseb : 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, 1 x kabinet z nadstropno posteljo , kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, ločen wc, balkon.

 

avtobusni prevoz +

7 dni najem apartmaja +

6 dnevna smučarska vozovnica

za smučišči VARS in RISOUL

 

Residence Les Chalets des Rennes
Apartma T2 (4 osebe) ali apartma T3 (6 oseb)

350 €/osebi (prazna postelja 110 eur)

Kavcija za apartma (na busu) 200€/apartmaju
Turistična taksa 10,50 eur/osebi

 

Neobvezna doplačila: končno čiščenje opravite sami ali plačate 70-120 € (glede na velikost apartmaja), riziko odpovedi aranžmaja 4,5 % od celotnega zneska, dodatno zavarovanje z asistenco v tujini 7,48 eur/os (skupinsko).

Predviden odhod – petek 07.01.2022 ob 23.00 uri Lenart, ob 23.30 uri glavna AP Maribor (Mlinska). Sledila bo prijetna vožnja v smeri Celja – Ljubljane – Fernetičev (možni vstopi tudi ob poti) –  Milano – Torino – Oulx – mimo Sestriera v Francijo do Briancona, kamor bomo prispeli okrog poldneva. V nakupovalnem centru v Brianconu bomo naredili postanek cca. 1 uro za nakup hrane,  pijače in drugih stvari, ki jih bomo potrebovali v prihodnjem tednu (cene približno enake našim). Nadaljevanje poti do smučišča VARS (cca. 1 ura vožnje) in namestitev v apartmaje.

 

V kolikor se boste odločili za smučanje, vas prosimo, da nas čim prej pokličete na tel030/300-138 in si rezervirate željeni apartma in mesto na avtobusu, saj smo zakupili le določeno število apartmajev, pa tudi število mest na avtobusu je omejeno. Prijave sprejemamo do 01.12.2021 oz. do zapolnitve mest. Ob prijavi plačate akontacijo 100 €/osebi.

 

 

Kontaktni podatki

Phone

E-naslov