FRANCIJA-smučarske počitnice na smučišču VARS&RISOUL, 7.-14.1.2023

FRANCIJA-smučarske počitnice na smučišču VARS&RISOUL, 7.-14.1.2023

Briancon, Gap Francija

Opis

Smučišče  VARS & RISOUL  nadmorska višina od 1.650 m do 2.550 m in 185 km smučarskih prog.

Apartmajska rezidenca LES CHALETS DES RENNES se nahaja na mirni lokaciji v zgornjem delu naselja Vars les Claux ob novi žičniški napravi Fontbonne. Od središča naselja je oddaljena 400 metrov, do najbližjih trgovin in restavracij pa 250 metrov.

Apartmajsko rezidenco sestavlja več očarljivih alpskih chaletov. Prostorni in udobni apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki in kavči, spalne prostore z udobnimi ležišči, kopalne prostore z WC-ji in balkone s pogledi na okoliške Alpe.

Gostom rezidence je na voljo uporaba shrambe za smučarsko opremo. Dostop do brezžične internetne povezave (Wi-Fi) je omogočen tako na recepciji kot v apartmajih.

Apartma T2 (2-4 osebe) – 32 m²- dvosobni apartma: 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, wc, balkon.

Apartma T3 (4-6 oseb) – 46 m²: trosobni apartma: 1 x dnevni prostor s TV in raztegljivim kavčem ali ležiščem za 2 osebi, 1 x soba z dvojno posteljo, 1 x kabinet z nadstropno posteljo , kuhinjska niša (pomivalni stroj, hladilnik, štedilnik, pečica ali mikrovalovna), jedilni kot, kopalnica s prho ali kadjo, ločen wc, balkon. Apartma je v dveh nadstropjih (duplex). Razporeditev prostorov v dvonadstropnem apartmaju lahko nekoliko odstopa od opisa, saj v rezidenci obstaja več takih apartmajev z različno razporeditvijo prostorov.

 

Residenca CHALET DES RENNES (kraj VARS)
Apartma T2(2-4 osebe)-550 eur, T3(4-6 oseb)-792 eur
Smučarska karta (6 dnevna) VARS in RISOUL -150 eur/os
Avtobusni prevoz -150 eur/os
Kavcija za apartma –300€/apartmaju (plačilo na licu mesta)
Turistična in administrativna taksa – 15 eur/osebi (na avtobusu)

Neobvezna doplačila: riziko odpovedi aranžmaja 4,5 % od celotnega zneska, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini cca. 10,13 eur/os (skupina nad 10 oseb).

Predviden odhod – petek 06.01.2023 ob 22.00 uri Sv. Trojica (parkirišče LEŠNIK & ZEMLJIČ), 22.20 AP  Lenart, ob 23.00 uri glavna AP Maribor (Mlinska). Sledila bo prijetna vožnja v Francijo do Briancona, kamor bomo prispeli okrog poldneva. V nakupovalnem centru v Brianconu bomo naredili postanek za nakup hrane,  pijače in drugih stvari, ki jih bomo potrebovali v prihodnjem tednu (cene približno enake našim). Nadaljevanje poti do smučišča VARS (cca. 1 ura vožnje) in namestitev v apartmaje.

V kolikor se boste odločili za smučanje, vas prosimo, da nas čim prej pokličete na tel. 030/300-138 in si rezervirate željeni apartma in mesto na avtobusu, saj smo zakupili le določeno število apartmajev, pa tudi število mest na avtobusu je omejeno. Prijave sprejemamo do 15.11.2022 oz. do zapolnitve mest. Ob prijavi plačate akontacijo 150 €/osebi.

Kontaktni podatki

Phone

E-naslov