Bled in Bohinj

Bled in Bohinj

Bled in Bohinj Slovenija

Opis

Vožnja z avtobusom mimo Celja, Ljubljane, Kranja do soteske Vintgar, kjer se bomo sprehodili po čudoviti soteski ob reki Radovna. Nadaljevanje poti do enega izmed najlepših turističnih centrov v Sloveniji – Bleda. Kratek sprehod ob jezeru in čas za blejsko kremšnito. Po želji se še lahko povzpnemo na Blejski grad (doplačilo) ali se podamo s pletno do blejskega otoka, na katerem stoji cerkev Marijinega vnebovzetja (doplačilo). Nato bomo nadaljevali pot do Bohinja – spodnje postaje žičnice Vogel, mimo pokopališča 1. svetovne vojne. Prijetna vožnja z gondolo na Vogel (doplačilo), kjer boste imeli nekaj časa za samostojen sprehod do planinske koče Merjasec. Po približno eni uri bo sledil povratek v dolino in nadaljevanje vožnje z avtobusom do parkirišča pod slapom Savica. Vzpon po kamnitih stopnicah do slapu Savica, kateri je najbolj obiskan in znan slovenski slap. Po ogledu slapa sledi prijetna vožnja do enega izmed tamkajšnjih gostišč, kjer nas bo čakalo pozno kosilo. Predviden prihod domov v poznih večernih urah.

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, vstopnino v sotesko Vintgar, prispevek za ogled slapu Savica, pozno kosilo, nezgodno zavarovanje potnikov v času izleta, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačila po želji: vstopnina Blejski grad – ca. 10,50 eur/osebo (skupina nad 10 oseb), vožnja s pletno: ca. 12,60 eur/osebo (skupina nad 10 oseb), obisk Blejski otok z vključeno vstopnino v razgledni zvonik – ca. 6 eur/osebo, gondola na Vogel – ca. 18 eur/osebo.

Program velja kot končno obvestilo!

ŽELIMO VAM LEP IN NEPOZABEN IZLET!

Kontaktni podatki